dimecres, 1 de juny del 2016

Colònies Educació Inafntil

Els dies 5 i 6 de maig, els alumnes d'educació Infantil, vam anar de colònies a Vilanova de Sau.
Vam marxar el dijous dia 5 amb una mica de retard. 
Un cop allà vam esmorzar tots junts. desprès d'esmorzar vam pujar a les habitacions, per tal de fer-nos el llit i preparar les coses de neteja personal. Quan vam anar acabant vam baixar a jugar una estona a la zona infantil, on hi havia gronxadors, ... i cap a dinar.
Desprès de dinar vam fer les activitats de la tarda, allà vam conèixer el mag, i ens va demanar que l'ajudéssim a completar el llibre d'encanteris. Per fer-ho vam anar fins el pantà de Sau. Durant la petit excursió vam estar agafant tot allò que el mag necessitava.
De tornada del pantà, vam fer unes bossetes amb tot el que el mag ens havia demanat.



Desprès de sopar vam fer el joc de nit, amb les nostres llanternes vam anar a buscar tots els ingredients que el mag havia perdut pel bosc.
Un cop ja vam trobar tots els ingredients, vam anar cap a les habitacions, a rentar-nos les dents, posar pijames i preparar-nos per poder dormir.
Estàvem súper cansats !!!



L'endemà al matí només llevar-nos vam preparar les motxilles i vam baixar a esmorzar.
En acabar d'esmorzar vam acabar de fer un parell de proves per tal d'ajudar al mag, i finalment ens va donar un diploma.




Desprès de dinar vam tornar cap a l'escola, estàvem molt contents, però molt cansats. Només pujar a l'autocar la majoria ens vam quedar adormits.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada