dimarts, 15 de març del 2016

Sortida a Can Bordoi

El passat dijous 10 de març els nens i nenes d'educació infantil vam realitzar una sortida a la granja Can Bordoi.
Un cop vam arribar a la granja, ens vam posar a esmorzar, mentre esmorzaven els nens i nenes que van voler, van poder beure llet de vaca recent munyida amb colacao.
Un cop acabats d'esmorzar, ens vam dividir i cada classe va fer una activitat diferent, passant els tres grups per les tres activitats.
Les activitats van ser les següents:

  • Visita a la granja: La Montse, la grangera, ens va fer una visita guiada per la granja. Allà vam poder veure des dels vedells més petits, fins les vaques més grans. També vam poder veure com munyen les vaques.
  • Taller de boletes de formatge: Per poder començar el taller de boletes de formatge, ens vam rentar les mans. Un cop teniem la mans netes, ens vam disposar a fer les boletes, a continuació vam tirar per sobre les boletes orenga al gust de cada nen. per acabar la monitora ens va tirar l'oli. L'últim pas va ser tancar els pots.
  • Jocs a l'aire lliure: Vam estar jugant a jocs a l'aire lliure. Jocs de punteria (amb llaunes, amb saquets, amb ferradures), curses de sacs, jocs d'equilibris i el paracaigudes.
Quan els tres grups van passar per les tres activitats, ens vam posar a dinar. Els nens i nenes que anaven acabant de dinar, podien jugar lliurement pel prat, fins a l'hora de marxar.

Ens ho vam passar super bé!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada